Sunday, January 11, 2009

Reunion Class Sek.Men Keb (F) Besout


Dah lame nak post entry ni..tp,bz skit, gambar pun br dpt dr Inaliza..brtd die emailkan gambar ni..ari raya korban last week kiteorg wat reunion utk class 1 annur-3annur(1996-1998) dan 4raya-5raya(1999-2000) di umah G.A di Besout 2..Best sgt,memang lame dah kiteorg x berkumpul mcm ni..setakat colling2 and msg2 jer...sumenyer dah keje dah...

1 comment:

blog generasi felda said...

Adalah dimaklumkan bahawa blog anda telah disenaraikan didalam blog generasi felda, oleh itu adalah diharapkan, kerjasama anda tolong menwar-warkan tentang kewujudan blog ini kepada rakan-rakan felda anda, dan turut memberi URL blog mereka untuk turut disenaraikan sama diblog generasi felda ini....sekian.....terima kasih .