Friday, June 12, 2009

NOTA POWER POINT KEMAHIRAN HIDUP TINGKATAN SATU - KERJA PAIP

Slide ni dah siap b4 cuti sekolah ari tu..br bekesempatan untuk cikgu upload kat blog cikgu ni...

klik kat address kat bawah ni:

http://tinyurl.com/nrhmur

4 comments:

eqah said...

cikgu tak de nota atau panduan kerja khursus perdagangan ke

Cikgu Yazid said...

salam..sory,cikgu xde nota n keje kursus perdagangan coz kat mrsm bentong hanya ada aliran teknikal sahaja..

yut said...

salam cikgu yazid.saya nak interview guru mrsm subjek kemahiran hidup nanti.biasenye panel penemuduga tanye ape ye semasa inteview tu.buleh bagi tips tak.

Cikgu Yazid said...

as usual,1st Q, introduce ur self..then why u want 2 b a teacher?ur co-curiculum xtivities..it is posibble if we posting u to sabah n sarawak..ur strenght n weakness..lebih kurang mcm tu la..tp,tu dulu..skrg x tau la..maybe same or maybe lain