Sunday, January 03, 2010

SAMBUNG BLAJAR........

12 Dec 2009 ari tu cikgu daftar sambung master kat UPSI (Universiti Pendidikan Sultan Idris) di Tg Malim..buat partime master kat sane..ambik bidang PENGURUSAN PENDIDIKAN..2 tahun..kelas ari Jumaat (3 ptg till 6 ptg & 8 mlm till 11 mlm) dan ari Sabtu ( 8 pg till 11 pg)..so,cikgu akan travel bersama sama dengan Cikgu Izwan(die pun sambung master bidang sport science kat UPSI) ke UPSI everyweek...selama 2 tahun..

4 comments:

Anonymous said...

salam.nk tya nape cikgu tak terus sambung bt PHD.cikgu kn dpt 1st class ms 1st degree.biasanya pljr 1st class ni bleh trus smbg PHD either local uni or obersi uni.

Cikgu Yazid said...

saje buat step by step..pas SPm pun cikgu start buat sijil, then diploma,then degree..then..master..

anas bukhari said...

salam..cikgu nak tnya sy bru habis blaja dan stat keje sbg guru juga..berapa lama ye kena keje utk tgu dpt smbung blaja?satu lgi di upsi tahun 2013 pengambilan pelajar master pendidikan bila ye?
terima kasih cikgu...
bleh balas di emel sy anassolat@yahoo.com.my

anas bukhari said...

salam..cikgu nak tnya..sy bru habis blaja 2012,dan mula bulan jan 2013 sy dh stat keje sbg guru juga..jadi berapa sy kena keje sblum sy bleh smbung blaja?satu lgi upsi master pendidikan thun 2013 buka bila ye?
terima kasih cikgu..