Sunday, September 04, 2011

Hari Raya Aidilfitri 2011

Diam x diam genap 7 hari dah kite beraya..kejap jer rasenyer..raya tahun ni raya yg paling sibuk skit cikgu jd driver..hehehe..3 hari sebelum raya bawak mak g Melaka tgk adik ipar cikgu yg nak terbersalin..alhamdullilah..esoknyer ari sabtu jam 7.30 pagi cikgu dapat lagi seorang anak buah yang bernama Izz Arisya Damia iaitu anak kepada adik cikgu yg kawin last year tu..kene le tambah lagi budget duit raya..hahahaha..


Izz Arisya Damia...


Anak2 buah yang dah semakin membesar...


Kenduri di Ipoh..


LCCT...


Melawat anak buah baru di Ipoh..

Raya Pertama : ke Ipoh melawat anak buah baru..
Raya Kedua : ke LCCT hantar akak ipar dgn anak2nyer untuk balik ke Sarawak..husbandnyer (abg cikgu) ade urusan kerja di Canada..
Raya Kedua : balik dr LCCT trus ke kampung pulak melawat opah..atuk 2 2 dah xde..opah pun tinggal sorang je lagi..
Raya Ketiga : Balik semula ke rumah..
Raya Keempat : Rehat kat umah..ptg tu makcik dr Sabak Bernam dtg umah..
Raya Kelima : g kenduri kawin anak adik abah kat Ipoh..
Raya Keenam : balik Pekan lor..Isnin dah start keje...

Walaupun agak penat jd driver tp its ok coz time ni la nak berbakti pada mak n abah sementara mereka masih ada..dulu time kecik2 abah yg jd driver ke mana2..skrg ni turn abah plak la utk rehat,anak2 jd driver pulak.. :-)

1 comment:

mohammad said...

selamat hari raya