Wednesday, April 14, 2010

Konvensyen PUM MRSM Se-Malaysia

Next week 24 hingga 27 April, cikgu akan menjadi guru pengiring untuk Konvensyen PUM di MRSM Transkrian...persediaan rapi perlu dilakukan demi memastikan MRSM Bentong berjaya dalam mana-mana kategori yang akan dipertandingkan...insyaallah..

*tadi br je pas jumpe ngan student yg akan g konvensyen ni.siap kene marah lagi..tu la..x ikut ape yg cikgu cakap..niat dihati cikgu bkn nak marah pun,nak bg nasihat,bimbingan n paduan je..utk kebaikan kamu jugak....tp ade gak la 4 org ni yang x dtg perjumpaan td..ermm...tunggu la esok.....

2 comments:

jihan said...

salam cikgu yazid..anak sy dpt panggilan intrview selasa depan ni..nak tanya klu tak lulus intrvw tu adakah dia akan diserapkan ke MRSM yg lain @ tidak dpt terus...thanks Jihan

Cikgu Yazid said...

tentang perkara tu saya kurang pasti.saya minta maaf.klu boleh cube col maktab pihak HQ di KL atau col maktab di talian 094300615..