Sunday, April 10, 2011

Kursus yang best!!!

Kurus Kreativiti dan Inovatif yang cikgu hadiri beberapa hari yg lalu memang sungguh menarik..x bosan langsung..trainernyer Mr Suresh..seorang yg ceria, enegetik, x lokek ilmu dan yg paling cikgu kagum tentang Mr Suresh ni adalah kebolehannyer mengingat nama kami semua dlm masa yang singkat...x smpai 15 minit dan boleh ingat nama semua cikgu yg ade..tabik spring pd Mr Suresh..hehehe..


Pengisian kursus pun not bad..ilmu yang sangat berguna bg menjana dan melahirkan students yg boleh berfikiran secara kreatif dan inovatif dan tidak hanya cemerlang dr segi pelajaran semata-mata..4 silver bullet, 6 thinking hats, creative tools adalah antara modul2 yg diajar pada kami..


Beberapa org yg nak cikgu ucapkan terima kasih :


Ust Shahril - roomate cikgu time kursus..pencetus semangat utk cikgu teruskan pengajian ke peringkat yg lebih tinggi (ust ni tgh buat Phd kat IIUM)


Kak Ros - KPP Bahasa..thanks coz tapaukan saya nasi,kari daging,ayam panggang n syur kacang panjang yg memang sedap giler tu pada hari terakhir kursus..x sangka boleh habiskan semuanya walaupun byk giler..memang sodappppppppppppp...


Dr Mazli - Pengerusi MICE.. tq coz sudi meluangkan masa dengan cikgu dan berkongsi pandangan tentang cara-cara presentation projek..memang menarik idea / cadangan yg diberikan..

Antara tugasan yg diberikan..


Dalam bilik seminar


Bersama Mr Suresh...

No comments: