Sunday, April 10, 2011

HOTFM IMPIANKU.....

Beberapa minggu yang lepas cikgu ada hantarkan penyertaan untuk HOTFM IMPIANKU.....actually idea ni utk rancangan TV3 : Sejuta Impian..tp,disebabkan time audition tu cikgu x berkesempatan coz agak bz ngan kelas sarjana cikgu kat UPSI,terpakse la melupakan hasrat nak g audition tu..tup tup HOTFM pun ade gak buat program yang lebih kurang sama..x yah audition,just submit online je application form tu..so,ape lagi,cikgu pun meluangkan masa skit utk fill the form n buat reasearch skit pasal permainan tradisional masyarakat Melayu, Cina dan India..bukan ape, permainan-permainan tradisional ni nak makin pupus..dah makin dilupakan..disebabkan teknologi yg ade sekarang..so,syg sgt2 klu permainan nenek moyang kite ni dilupekan begitu sahajer..ianya warisan yang amat berharga buat kite semua..

Pagi ni saje je bukak website http://www.hotfm.com.my/impianku/


Nak tau kul brape cikgu bukak?kul 4.15 pagi...actually letih,coz br sampai dr kg ptg td,then trus jumpe students utk preparation dieorg untuk Saringan Akhir Anugerah Harta Intelek Malaysia 2011 kat KL Selasa ni..kul 11 mlm br sampai umah..tp,mate plak x leh nak lelap..duk menanda buku2 nota students..tetibe teringat plak nak bukak website tu..mane la tau,klu-klu ade rezeki..leh jd finalis..tup tup tgk..impian cikgu tu dapat jd 5 penyertaan terbaik..terkejut giler dibuatnyer..tp, Alhamdullilah..syukur pd Tuhan atas ape yg diberi..


So,sekarang siapa yang menang bergantung kepada undian seluruh rakyat Malaysia. Cepat-cepat undi dan buatlah pilihan yang terbaik.. :-) klu nak undi cikgu, votelah Impian ke-2...


.

9 comments:

Along_putera/Along Pak Ago go said...

aku tumpang bangga dengan kejayaan ko.. tahniah yazid.. jagan lupa kawan2 hudahlah - de AP..

Jerung Rimba Putih said...

dah undi.. :)

Cikgu Yazid said...

tq

ayna_faheemah said...

done voting;)

Cikgu Yazid said...

tq ayna...

Anonymous said...

Good luck, Cikgu. Semoga berjaya nanti, insyaAllah.

fulltime mom

Cikgu Yazid said...

TQ fulltime mom :-)

Umi Mus'ab said...

Saya hari-hari vote untuk cikgu yazid. All the best.

Cikgu Yazid said...

tq Umi Mus'ab..sy amat menghargai pengundi2 sy.. :-) dah mcm jd artis reality TV plak..hehehe..