Sunday, January 29, 2012

Buku latihan PBS Kemahiran Hidup Tingkatan 1

Alhamdullilah..akhirnya siap jugak Buku Latihan PBS untuk subjek Kemahiran Hidup Tingkatan 1 ni..setakat ni alhamdullilah, permintaan untuk buku ni amat menggalakkan..end of last year buat buku ni dengan cikgu rizal, walaupun time tu sebok ngan dip de kat UIA n master cikgu kat UPSI, tp still boleh curi masa utk siapkan buku ni..kepada cikgu2 KH kat luar sana, klu berminat utk mendapatkan buku ni, bolehla contact penerbit buku ni
Alwazir Publication , 0192748447 atau 0193305180





29 comments:

mushi79 said...

salam... saya berminat. mushi792006@yahoo.com

mushi79 said...

salam saya berminat. please contct me . mushi792006@yahoo.com

izzan said...

saya berminat untuk dapatkan buku pilihan ERT..so macam mana nak dapatkan ek...emel saya izzan84@gmail.com

Anonymous said...

Saya berminat..bleh email detail dia..nurul424@gmail.com..tq

Anonymous said...

buku latihan PBS ni related ke dgn garis panduan pbs dari kementerian?

Cikgu Yazid said...

yup

Uyiee Al Zainn said...

Salam, sy brminat dgn buku PBS - KT Form 1. Emelkn kpd sy, hazirahbtzainudin@yahoo.com

Uyiee Al Zainn said...

Salam, sy brminat dgn buku PBS - KT Form 1. Emelkn kpd sy, hazirahbtzainudin@yahoo.com

azimah said...

saya berminat utk dapatkan buku ERT.Boleh emelkan pada saya maklumat lanjut x bagaimana nak dapatkan buku nie..azimah_aziz09@yahoo.com..tq

Cikgu Yazid said...

saya dah emailkan contact no penerbit buku tu..

Anonymous said...

salam..saya berminat dengan buku kemahiran hidup tingkatan 1 PERDAGANGAN DAN KEUSAHAWANAN..mohon email kepada sya..watiekah@gmail.com.ATAU asmawati_shaari@yahoo.com.Terima kasih..hanya allah mampu membalas

Anonymous said...

salam.saya berminat dengan buku kemahiran hidup tingkatan 1 perdaganagn dan keusahawanan..mohon email di watiekah@gmail.com ATAU asmawati_shaari@yahoo.com

assha watiekah said...

salam..boleh emelkan maklumat lanjut utk dptkan buku nie..sya nak buku k.h tingktan 1 perdagangan dan keusahawanan. emel di watiekah@gmail.com atau asmawati_shaari@yahoo.com

Mohd Hafidz Bin Mohd Ramly said...

Salam...
Tolong email kan saya maklumat buku PBS pilihan KT untuk saya.
email : hapist23@gmail.com
TQ.

Mohd Hafidz Bin Mohd Ramly said...

tolong email kan maklumat mengenai buku PBS KT...
hapist23@gmail.com
TQ.

Anonymous said...

sya nak buku k.h tingktan 1 perdagangan dan keusahawanan. emel di izzah.katagi@gmail.com @ mc_jaa@yahoo.com

Cikgu Yazid said...

saya dan emailkan contact no utk cikgu2 dapatkan buku ni..

Anonymous said...

salam , saya berminat untuk pb teknikal.. email saya.. danishfirash@gmail.com

Anonymous said...

salam...saya berminat buku kemahiran hidup perniagaan dan keusahawanan....emel saya maie3004@gmail.com

abdul rahman said...

saya berminat dengan keempat2 buku tersebut... r0man_357357@yahoo.com

Sobry Hashim said...

assalamualaikum. saya berminat dengan buku di atas pilihan 1 KT. tlng emailkan ke d028546@gmail.com 10Q

Anonymous said...

saya pun berminat KH(KT + SPT).. rafi_vilavemban@yahoo.com.my...tqvm

Anonymous said...

assalamualaikum.
mcm mana nak dapatkan kan buku pbs khb pertanian. email saya ; kakinah@yahoo.com

Anonymous said...

salam.. saya berminat.. akmabreep@yahoo.com

Living Skill said...

Assalamualaikum.. saya berminat untuk dapatkan buku pilihan perdagangan dan keusahawanan. email saya hamad040310@siswa.upsi.edu.my
Kerjasama tuan amat diharapkan.. TQ

Anonymous said...

Emel details pd sy.. norbakyahmohamad@gmail.com.. tq

afhamarissa said...

sy berminat nak dpt khb pilihan perdagangan n keusahawanan.contact diniasri@gmail.com.tq

afhamarissa said...

sy berminat utk pil perdagangan n keusahawanan.emel diniasri@gmail.com

sue47636 (ADDA) said...

Asssalamualaikum cikgu..boleh emelkan ke saya tak KHB -TINGKTAN 1 NIE..sue47636blogshop@yahoo.com.my

-KHB -PERTANIAN,KHB-PERDAGANGN DAN KEMAHIRAN TEKNIKAL..