Tuesday, February 12, 2013

Braces!!!

Dah lame berangan nak pakai braces ni..hehehe..survey2 kat intenet klinik gigi yang ade kat kuantan ni..terjumpe la klinik Dr Darshan kat area Jln Beserah..so,ambik keputusan utk pasang braces kat klinik ni..alhamdullilah..dah selamat pun pasang braces sebentar td..mula2 ni rase susah skit le nak makan...semangkuk kecik bubur ayam McD tu pun berejam nak mengabehkannyer....
 
 

23 comments:

Anonymous said...

berape ye buat braces kat klinik darshan tu? rasarasa nak buat jugak la...

Cikgu Yazid said...

rm 3000..then every month time tukar getah tu kene bayar rm50

Anonymous said...

ooo.. rm3000 tu bayaran pendahuluan ke overall ?..

Cikgu Yazid said...

pendahuluan separuh..then instalmen rm150 sebulan..so,dlm 10 bulan abes la rm3000 tu.. + dengan rm50 sebulan...

Anonymous said...

salam nak tanya ada tak no telefon dr. darshan? tq~

Cikgu Yazid said...

x ingat la pulak..ari tu pun cari kat google..

jayy pattinson said...



salam just tanya....rm3k tu total kos ke atao ade extra charge? cth total rm3k..kalao bayar rm1.5k dulu then bulan2 bayar rm50 boleh tak?sebab masih student... :)

Cikgu Yazid said...

kos rm3k..then,tiap2 bulan appoiment ganti getah rm50..

Anonymous said...

tumpang tanya, pendahuluan tu boleh bayar berapa dulu?

Cikgu Yazid said...

ari tu bayar separauh dr kos

Anonymous said...

sy pakai atas saje..20 bulan gak pakai...total 3200 jer.kat klinik dashen ni gak ;)
skrg dah buang..sgt puas hati:)))

Anonymous said...

Salam dear,i pun nk buat kat klinik darshan sbb dah survey n kat c2 paling murah..i nak tnye sakit x masa doc nk pasang 2?

Cikgu Yazid said...

x sakit..cume doc tu sometime agak ganas skit..

Anonymous said...

Salam.nak tya. You.buat rm3000 tu for gigi atas je ke or atas bawah?

Cikgu Yazid said...

atas bawah

Anonymous said...

salam, sy nk tnye deposit die tu mmg kena byr half dr kos ataupon ade minimum price die ?? tq :)

Winner said...

3k is quite cheap to having braces , I have my braces on the dentist quote me a price of RM5k something

missp0tpet said...

salam, boleh tak nak tahu..berapa lame pasang braces dekat klinik tu ? kalau pergi malam sempat tak nak pasang ?

Anonymous said...

Assalam. Nak tanya. berapa ya jumlah pakai braces sekali dengan getah kat klinik ni?

fana said...

nak pakai braces tp takot..dr kecik asal nk g klinik gigi je takot..adoi..

Anonymous said...

Awak deposit bayar brpe kalau buat atas je

Anonymous said...

Deposit utk atas shje brpe

Anonymous said...

Deposit awak buat ats shje brpe