Saturday, May 30, 2009

HARI SABTU!!!


Pagi ni bangun2 trus wat laporan sahsiah n akademik anak2 homeroom cikgu...ni still x siap lagi..rehat kejap..ade lagi 3 ke 4 org lagi yang lum cikgu siapkan..sambil wat laporan basuh baju..time online ym kul 8 pagi td,sempat gak chat ngan lect cikgu, En Afandi Ahamad(lect subjek digital system cikgu sesi jul 2005 UTHM). Skrg beliau tgh menyambungkan pengajian peringkat PHD di Brunel Information Technology Laboratory (BITLab)School of Engineering and DesignBrunel University, UB8 3PH, Uxbridge United Kindom. Beliau ambik Ph.D dalam bidang Electronic and Computer Engineering...time kul 8 pagi kat sini kat sane kul 1.oo pagi...byk gak la info2 yang cikgu dapat dari beliau tentang kehidupan beliau di UK...teringin nak g sane satu hari nanti..insyaallah... :-)

2 comments:

Anonymous said...

WOw.... macam tu laporan pelajar ye.... detail betul ye.....

So laporan itu hanya utk file pelajar ke.... or cikgu share dengan pelajar aje ke...... or cikgu hantar pada ibubapa?

BEza betul mrsm dulu dan sekarang....

jangan lupa upload gambar cheer yer.... *smile*

-xmrsm-

BOY said...

laporan tu akan dihantar kepada parents sekali dengan result exam sem 1 dieorg...dulu2 xde mcm ni ker?sory la,cikgu x tau coz cikgu bkn ex-mrsm...