Saturday, May 30, 2009

LATIHAN OLIMPIAD KAT1



Start dari smalam,student yg terpilih utk KAT1 ni dilatih oleh guru2 mereka..cikgu dan cikgu asma sebagai guru pengiring dieorg agak bz utk makesure dieorg datang kelas latihan seperti yang dijadualkan..ptg td waktu time latihan aeorobik n cheer kiteorg wat one word iaitu "MJSC" dengan menggunakan diri kiteorg..berbaring atas dataran untuk bentukkan huruf tu....seperti di dalam gambar di atas!!!

6 comments:

Anonymous said...

wah...siap ada group cheer... interesting ni

ni setakat camp biasa ke? atau ada pertandingan antara mrsm masa program ni dijalankan?

-xmrsm-

BOY said...

pertandingan...so, kene compete with others mrsm...saje buat cheer utk tonjolkan semangat team work..setakat ni dah ade 6 cheer yg dieorg dah blajar...

Anonymous said...

oic....

pertandingan ke.... or pertandingan + kursus?

sorryla banyak soalan cikgu, saya minat nak tau benda2 macam ni.... *smile*

-xmrsm-

BOY said...

its ok..memang student2 mrsm byk tanye pun..dalam kelas bertanyer..luar kelas bertanyer..just pertandingan jer sebab semua kemahiran yg akan dipertandingkan dah dipelajari semasa semester 1..

syira said...

from:syira
cikgu!!!

kami rindu la kat cikgu!!
aha,
soon,debat se-mrsm kat bentong kan??
ktorg anta wakil....
cikgu ade kan kat sana nnti??
cikgu nak thu x...
if saya x silap la...
tony buzans nak dtg mktab ktorg...
mybe bln 6...
if i'm not wrong laa....
hari tu b4 balik,xh/r ckgu celebrate birthday soffea n ciku khairil...tapi diorg wat asing la...
seronok tgok diorg..diorg mkn sama2 kat food court bwh..
h/r cikgu yg g bentong nanti ilman ngan naim...
diorg team debat 4 bi...
em..
2 je la kot...
if ade cite baru...
saya komen blog cikgu la ye...
salam...

BOY said...

cikgu pun rindu kat kelas sains cikgu kat MRSM(F)...rindu kat homeroom G...
debat n debate nanti MRSM Bentong jd tuan rumah...cikgu mesti la ade kat sini..cikgu jd ketua AJK tempat pertandingan..
ari tu cikgu ade dengar gak tony buzan nak dtg MRSM(F)..hopefully die dtg la yer..boleh la korang berkenalan n dapatkan tips2 mind map dr die..