Tuesday, January 18, 2011

Fever, Headache n Tonsil

Salam..

Agak lama menyepi coz menanggung kesakitan..huhuhuhu..di serang demam, sakit kepala n sakit tekak since last Saturday.naseb bek la ptg sabtu sempat g clinic kat pekan Tg Malim (tp,x dpt jumpe doc coz doc xde,ambik ubat jer)n boleh lagi gagahkan diri utk drive balik ke Pekan dr UPSI.Ahad tu dah collapse.Isnin pagi g clinic again (Klinik Sulaiman), n got MC for 2 days.Tanye gak doc pasal tonsil ni,doc ckp x besar sgt, still ok lagi..takut gak tonsil ni membesar..last year buat blood test kat Hospital Pekan,n doc ckp klu tonsil bengkak,cikgu akan demam..

Terima kasih kpd KJ cikgu, Cikgu Nik dan Kak Iza sebab prihatin n take care kat cikgu n Cikgu Nik coz allow my housemate, Izwan to fetch n send me to clinic yesterday.also to all my friends n my students..ade gak yg students yg anto msg tanyer why you dont come 2 school n how will teach us??....dont worry my students..there r other teachers who will replace me ok.. :-)
Anyway,esok cikgu akan kembali ke sekolah seperti biasa..harap2 pasni x la kerap demam lagi mcm tahun lepas...bosan lor duk umah sorang2..

1 comment:

[cikQiqin] said...

kat aku yg teman kau balik ni..x mau timekaseh?hehe..thanx eh..tumpangkan.nway, seb baik jgk blk sabtu kan..ahad makin teruk pulak.ke sbb drive balik ari sabtu, maka ahad jdi lg teruk?huu..sori~